ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ викликає для вручення підозри "депутата ЛНР", який бере участь у російській пропаганді

Олександр Єрмоленко з пропагандистом Дмитром Кримовим. Фото – пропагандистський сайт "Луганськ 24"
Олександр Єрмоленко з пропагандистом Дмитром Кримовим. Фото – пропагандистський сайт "Луганськ 24"

Служба безпеки України викликає для слідчих дій та письмового повідомлення про підозру "депутата Народної ради ЛНР ІІІ скликання", "голову Молодіжної ради Федерації профспілок ЛНР", другого секретаря "Луганського республіканського комітету КПРФ"  Олександра Єрмоленка.

Це випливає з документа, оприлюдненого на сайті Луганської обласної прокуратури.

Єрмоленка підозрюють за ч. 6 ст. 111-1 – організація та проведення заходів політичного характеру, ведення інформаційної діяльності в співпраці з державою-агресором та/або її окупаційною адміністрацією.

Єрмоленко – частий гість ефірів пропагандистського каналу "Луганськ 24".

Медик за освітою, Єрмоленко постійно коментує псевдополітичні процеси на окупованих територіях або в Росії. Зокрема, стосунки з Китаєм, Північною Кореєю.

Ось одна з його нещодавніх цитат з приводу зустрічі Володимира Путіна та Кім Чен Ина:

"Розумних людей ця подія не може не тішити. Зустріч відбулася в епохальний період, коли на нашу країну повстали всі світові акули. Вона проходила в конструктивній та теплій атмосфері. Російсько-корейські взаємини спрямовані справедливу боротьбу самостійність від імперіалістичного світу. Це початок великого шляху, знаковий крок задля досягнення спільного успіху. Думаю, ми побачимо взаємовигідні економічні відносини, можливі й спільні військові навчання, що не може не тішити".

Крім того, у серпні 2023 року він був залучений до організації псевдовиборів на окупованих територіях. А під час обрання окупаційного голови Луганської області агітував "депутатів Народної ради" підтримати кандидатуру ватажка бойовиків "ЛНР" Леоніда Пасічника.

Liked the article?
Help us be even more cool!