ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ проводить обшук у автора антиукраїнських матеріалів

05.03.2019, 15:32
Фото - Youtube

Служба безпеки України проводить обшук у квартирі автора ресурсу "Антифашист" Володимира Скачка в межах досудового розслідування за кримінальним провадженням щодо осіб, пов'язаних з антиукраїнською діяльністю російських державних медіаструктур в Україні. Цю інформацію “Детектору медіа” підтвердила прес-секретарка СБУ Олена Гітлянська.

“Обшук у рамках ч. 2 ст. 110 КК України, в межах досудового розслідування за кримінальним провадженням стосовно осіб, пов'язаних із антиукраїнською діяльністю російських державних медіаструктур в Україні”, – сказала вона.

Першим інформацію про обшук Володимира Скачка поширило видання “Страна.ua” з посиланням на його дружину.

На запитання “Детектора медіа”, чи пов’язаний обшук зі статтями Володимира Скачка для сайту “Антифашист”, Олега Гітлянська відповіла, що фігурант був одним з основних авторів, які готували інформаційні матеріали на замовлення російських пропагандистських медіа, і, можливо, йдеться не про одне видання. “Ведуться активні слідчі дії. Я так розумію, що мається на увазі не одне медіа”, – додала вона.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, Володимир Скачко - автор численних публікацій, що критикують українську владу, на різних проросійських інтернет-ресурсах, часто бере участь у ток-шоу на російських телеканалах. До березня 2014 року був головним редактором тижневика “Київський телеграф”.

Liked the article?
Help us be even more cool!