ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомила про підозру трьом полтавчанам, які в соцмережах підтримували агресію РФ

26.10.2022, 10:54

Служба безпеки України оголосила про підозру трьом мешканцям Полтавщини, які в соцмережах виправдовували збройну агресію Росії проти України.

Про це повідомляє Управління СБУ в Полтавській області.

За  даними СБУ, підозрювані поширювали в заборонених в Україні соцмережах матеріали, які глорифікували російські війська і виправдовували збройну агресію РФ. “Фігуранти чекали захоплення окупантами всієї території України, дискредитували українських союзників у боротьбі з російською навалою, звинувачували ЗСУ в атаках на цивільне населення та порушеннях правил поводження з військовополоненими”, – повідомляє СБУ.

Матеріали одного з фігурантів уже скеровано до суду. Як зазначає спецслужба, він поміж іншого поширював недостовірну інформацію про “непрацюючий” кременчуцький ТЦ “Амстор” у момент ракетної атаки й дислокацію на місці обстрілу українських військових.

Підозрюваним оголосили про підозру за скоєння злочинів, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України – “Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників”.

Liked the article?
Help us be even more cool!