ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомила про підозру проросійському інтернет-агітатору з Одещини

23.05.2022, 10:11
Фото – juliannas-thoughts.blogspot.com/
Фото – juliannas-thoughts.blogspot.com/

У Білгороді-Дністровському Одеської області Служба безпеки України повідомила про підозру проросійському інтернет-агітатору, який поширював російську пропаганду.

Про це повідомило Управління СБУ в Одеській області.

За даними слідства, громадянин України у власному акаунті активно поширював у забороненій в Україні соціальній мережі матеріали, у яких міститься заперечення збройної агресії російської федерації проти України, а також глорифікація осіб, які вчиняли збройну агресію рф проти України, розпочату у 2014 році. Прибічник сепаратизму поширював матеріали антиукраїнських спільнот і пропагував ідеї “руського міра”.

СБУ зазначає, що під час огляду смартфона та комп’ютерної техніки пропагандиста правоохоронці виявили матеріали, які “містять докази його протиправної діяльності”.

Зазначеному громадянину України повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (“Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників”). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк з можливою конфіскацією майна.

Liked the article?
Help us be even more cool!