ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомила про підозру продюсеру Юрію Бардашу

Служба безпеки України повідомила про підозру продюсеру і музиканту Юрію Бардашу. Про це повідомляється на сайті СБУ.

Йому повідомили про підозру за чотирма статтями:

  • публічні заклики до насильницької зміни конституційного ладу, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій (ч. 2 ст. 109);
  • розповсюдження матеріалів із закликами до зміни меж території на порушення порядку, встановленого Конституцією України (ч.ч. 1, 2 ст. 110); 
  • пропаганда війни (ст. 436);
  • виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників (ч. 1, ч. 3 ст. 436-2).

Як зазначили в спецслужбі, на початку повномасштабного вторгнення він утік до Росії, де розпочав широку інформаційну кампанію на підтримку окупантів.

На фото Юрій Бардаш, який хизується російським паспортом. Фото – його телеграм-канал

“Бардаш регулярно публікує антиукраїнські дописи на сторінках власного Telegram-каналу із загальною аудиторією майже 50 тис. користувачів. Серед іншого – фігурант закликає до захоплення Києва та Харкова. Також Бардаш регулярно повторює тези російської пропаганди в ефірах рупорів кремля на відеохостингу YouTube”, – повідомила СБУ.

Експертизи підтвердили факти його інформаційно-підривної діяльності на користь окупантів, зазначили в СБУ.

Як повідомляв ІМІ, Служба безпеки України повідомила заочно про підозру російському пропагандисту Дмитру Полковникову, який є очільником російської мілітарної організації під назвою “Кримпатріотцентр”. 

Liked the article?
Help us be even more cool!