ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомила про підозру колаборанту з Луганщини: бере участь у медійних пропагандистських акціях

10.07.2023, 17:00
Фото – луганське пропагандистське видання ЛИЦ
Фото – луганське пропагандистське видання ЛИЦ

СБУ повідомила про підозру в колабораційній діяльності очільнику окупаційної адміністрації Слов’яносербського району Луганської області Сергієві Крамаренку. Йому загрожує до 10 років ув’язнення та конфіскація майна.

Про це повідомила пресслужба ГУ СБУ в Луганській та Донецькій областях.

Підозрюваний – житель Слов’яносербського району. До 2014 року він працював юристом у місцевому відділенні фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві. В обмін на підтримку російської агресії він отримав від окупантів призначення в окупаційній адміністрації Слов’яносербського району "ЛНР" і нині є головою цього незаконно створеного РФ "органу влади".

"Чиновник виконує організаційно-розпорядчі функції, активно взаємодіє з ватажками угруповання "ЛНР" та представниками російського бюрократичного апарату, у т.ч. з питань "інтеграції" окупованих територій Луганщини в РФ. Систематично бере участь у медійних акціях пропагандистських ЗМІ", – зазначили в українській спецслужбі.

В СБУ зазначили, що невдовзі колаборанта оголосять у розшук.

Як повідомляв ІМІ, бойовик угруповання "ЛНР", головред пропагандистської луганської газети "XXI" Юрій Юров заявив, що балотуватиметься в депутати Держдуми РФ.

Liked the article?
Help us be even more cool!