ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомила підозру ТікТок-блогерці, яка закликала бомбити Львів

Фото – СБУ
Фото – СБУ

Служба безпеки України повідомила про підозру ТікТок-блогерці, яка закликала бомбити Львів. Про це повідомило Управління СБ України в Житомирській області.

За даними спецслужби, 27-річна мешканка Коростеня (Житомирська область) схвалювала завдавання Росією ракетних ударів по Львову і закликала до обстрілів під час онлайн-трансляції в соцмережі TikTok.

“Фігурантка знала, що саме в цей час країна-терористка завдавала чергових ракетних ударів по Україні, також була загроза атаки ударними БпЛА. Втім, коли під час спілкування з тікток-аудиторією один з гостей стріму зазначив, що рашисти саме в цей момент б’ють по Львову, коростенка заявила, що “так їм і треба” – немає чого їм “розслаблятися”, – зазначає СБУ.

Спецслужба нагадала, що того дня внаслідок влучання російських ракет у житлові багатоквартирні будинки Львова загинули 10 осіб, ще 42 людини постраждали.

Тікток-блогерці повідомили про підозру в публічних закликах до підтримки рішень та дій держави-агресора (ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування в кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Liked the article?
Help us be even more cool!