ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомляє, що YouTube видалив відео про діяльність спецслужб Росії в Україні

01.03.2018, 12:31

Служба безпеки України повідомила, що отримала від адміністрації відеосервісу YouTube повідомлення про винесення попередження та видалення зі сторінки відеосюжету “СБУ фіксує активізацію спецслужб Росії для дестабілізації ситуації в країні”, яке було продемонстроване на офіційному брифінгу керівництва СБУ. Про це йдеться на офіційній сторінці СБУ у Фейсбук.

“Підставою для такого рішення стали “відмітки” відео інтернет-користувачами як неприпустимого. Адміністрація YouTube підтримала цю позицію. Наразі наші фахівці, використовуючи запропонований YouTube інструментарій, з’ясовують причини ухвалення такого рішення”, - зазначила спецслужба.

“Разом з тим ми переконані, що надсилання скарг на відео з черговими доказами підривної діяльності спецслужб Росії проти України могло бути здійснено лише за їхньою прямою вказівкою. Служба звертає увагу, що серед кількох відео, розміщених за підсумками брифінгу, для видалення було обрано лише те, де залучений до здійснення провокацій громадянин Росії демонструє свої документи”, - зазначила СБУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!