ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ оприлюднила розповідь чоловіка, чиє відео використали російські пропагандисти

12.10.2022, 14:00
Фото – Ліга
Фото – Ліга
 
Служба безпеки України оприлюднила розповідь чоловіка, чиє відео з наслідками обстрілу по Львівщині використали російські пропагандисти.
 
Чоловік розповів, що поширив відео з моментом ураження критичної інфраструктури ворожою ракетою.
 
"10 жовтня з власної ініціативи я поширив відео момент ракетного обстрілу критичної інфраструктури у Львові. На жаль, згодом пропагандистські медіа використали його для проведення спеціальних інформаційно-психологічних операцій проти України. Я усвідомив хибність дій, адже не мав наміру нашкодити Україні. Закликаю всіх не повторювати моєї помилки не викладати відео з наслідками ракетних атак, адже вони можуть використовуватися для коригування точності завдання ударів повторно", розповів чоловік.
 
В СБУ зазначили, що правоохоронці відпрацьовують кожен випадок поширення таких відео в інтернеті й за подібні дії передбачено кримінальну відповідальність.
 
Водночас із повідомлення СБУ не зрозуміло, у якому статусі нині цей чоловік та за якою статтею кваліфікують його дії.
 

Як повідомляв ІМІ, Служба безпеки України вчергове закликала людей не знімати та не поширювати відео обстрілів з боку російської армії, оскільки такий запис може бути використаний не тільки російськими пропагандистами, а й російськими військовими, які, побачивши наслідки своїх ударів, можуть завдати їх повторно і точніше.

Liked the article?
Help us be even more cool!