ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ не проводитиме для журналістів повторну "екскурсію" в харківському управлінні

27.09.2016, 14:34

Речниця СБУ Олена Гітлянська повідомила, що СБУ не планує організовувати повторний виїзд до управління в Харківській області для ЗМІ, повідомляє “Детектор медіа”.

За її словами, раніше до управління СБУ приїхали журналісти з близько 30 медіа, зокрема “1+1”, 5 каналу, “112 Україна”, NewsOne, Радіо Свобода, а також харківські телеканали й друковані видання.

“NewsOne, здається, вів пряму трансляцію. Журналісти могли пройти повністю по всій будівлі, все було відкрито і показано без підготовки. Керівник управління давав коментарі. Є повно відео. Ми вважаємо, що дали мас-медіа достатньо інформації з цього приводу”, - додала Гітлянська.

Вона уточнила також, що СБУ не планує організовувати повторний виїзд до управління в Харківській області для ЗМІ.

Як повідомляв ІМІ, українські та іноземні журналісти публічно звернулися до СБУ з проханням організувати для представників ЗМІ повторне відвідування приміщень Управління СБУ в Харківській області, де, за даними міжнародних правозахисних організацій Amnesty International і Human Rights Watch та низки публікацій у ЗМІ, незаконно утримувалися українські та російські громадяни.

Liked the article?
Help us be even more cool!