ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ назвала фейком затримання в "ЛНР" української журналістки-шпигунки

22.06.2016, 14:09

Антиукраїнські сили продукують все нові фейки, однак Служба безпеки України не коментуватиме кожне таке “повідомлення”. Про це на своїй сторінці у Фейсбук заявила речниця СБУ Олена Гітлянська щодо “повідомлення” сепаратистів про затримання української журналістки за підозрою в шпигунстві, повідомляє Укрінформ.

“Росія продовжує вести проти нашої держави інформаційну війну  у ЗМІ поширюються все нові й нові фейки. Наприклад, учора з'явилось повідомлення про затримання терористами “ЛНР” української журналістки Ольги Богданової за підозрою в шпигунстві. Це “повідомлення” дуже зацікавило українські медіа. Водночас, хочу наголосити, що Служба безпеки України не коментуватиме кожен фейк, який продукують антиукраїнські сили”, - написала Гітлянська.

Як повідомляв ІМІ, 21 червня сепаратисти угруповання “ЛНР” заявили про затримання української журналістки із Івано-Франківська, кореспондентки інформаційного ресурсу “Голос-інфо” Ольги Богданової.

“За завданням українських спецслужб вона займалася збором і передачею інформації політичного і військового характеру на території “ЛНР”, використовуючи особистий контакт з військовослужбовцем одного з територіальних підрозділів республіки”, – заявили сепаратисти.

В коментарі ІМІ голова громадської організації “Голос” Ростислав Гудзінський утримався від коментарів з приводу затримання, зазначивши, що журналістки з прізвищем Ольга Богданова у них немає.

21 червня голова Всеукраїнського об’єднання “Голос” Ростислав Гудзінський та головний редактор газети “Голос народу Івано-Франківщини” Віталій Чорненький заявили, що затримана на окупованій території Луганської області бойовиками Ольга Сворак дійсно є кореспондентом газети “Голос народу Івано-Франківщини” та інтернет-ресурсу “Голос-інфо”.

Фото - скріншот з Фейсбук Олени Гітлянської

Liked the article?
Help us be even more cool!