ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт "Закарпаття Онлайн" отримав від Роскомнагляду повідомлення про блокування в Росії

31.01.2017, 12:35

Інтернет-видання “Закарпаття Онлайн” отримало від Федеральної служби з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнагляд) Росії повідомлення про обмеження доступу до сайту на території РФ. Про це повідомляється на сайті видання.

Так, на адресу редакції надійшло повідомлення від російського відомства про “обмеження доступу до інформаційного ресурсу, на якому розміщена інформація, що містить заклики до масових безладів, здійснення екстремістської діяльності, участі в масових (публічних) заходах, що проводяться з порушенням встановленого порядку”.

Як зазначає видання, підставою для обмеження доступу до сайту на території РФ “стала єдина публікація від 23 травня 2013 року, що містила інформацію від відділу пропаганди спортивно-патріотичного руху “Карпатська Січ” з приводу святкування Дня Героїв України”.

У своєму повідомленні Роскомнагляд зазначає, що заборона могла би бути відмінена, якби адміністрація сайту видалила вказану публікацію. Однак редакція зазначає, що не робитиме цього “в силу навіть двох елементарних причин: насамперед, ми ніколи не друкуємо матеріали, які би нам потім хотілося зняти, а, по-друге, ми не вступаємо в жодні переговори з представниками влади країни, з якою Україна перебуває у стані війни”.

У разі блокування сайту в Росії редакція пропонує своїм читачам послуговуватися “дзеркалом” “Закарпаття онлайн”, розташованим за доменним іменем http://zakonline.com.ua.

http://zakarpattya.net.ua/postimages/pub/2017/01/%20%D0%A0%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B7%D0%BE%D1%80%D1%83.jpg

Як повідомляв ІМІ, 23 січня харківський провайдер безлімітного хостинга, який обслуговував інформаційний портал “Вечірня Умань” (vch-uman.in.ua), заблокував доступ до сайту на вимогу Роскомнагляду та Генеральної прокуратури РФ.

Liked the article?
Help us be even more cool!