ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт "Кременчуцького Телеграфу" атакували хакери

18.04.2012, 03:35
Сьогодні зранку інтернет-сайт газети "Кременчуцький ТелеграфЪ", яка останнім часом зазнає постійних атак з боку владних структур, зламали, повідомляє Репортер.

Від самого ранку 18 квітня користувачі, що намагалися зайти на сайт telegraf.in.ua, натрапляли на повідомлення, що сервера редакції потрапили “у немилість найвищих сил” і редакція намагається налагодити роботу сайту, а також дякує за розуміння.

Як пише Репортер, хакерської атаки "Кременчуцький ТелеграфЪ" зазнав після появи інформації про листівки партії УДАР, які критикували мера Кременчука Олега Бабаєва.

Новина про листівки вийшла на сайті під заголовком “У Кременчуці роздають листівки проти мера Бабаєва”. У новині повідомлялося, що у центрі міста перехожим роздавалася кольорова листівка «Влада показала своє обличчя», на якій зображені брати Віталій і Володимир Кличко, а поряд з ними - мер Кременчука Олег Бабаєв, який нібито говорить: «Прибрати ці морди з очей моїх геть!».

У листівках Бабаєва звинувачують в тому, що він змусив зняти рекламу Віталія та Володимира Кличка з пілонів Крюківського мосту. Видання нагадало, що на Крюківському мосту протягом декількох днів висіли банера із зображенням братів Кличків, але потім їх зняли.

На зворотній стороні листівки написано, що прибрати рекламу братів Кличко треба було, оскільки «вони дратують проїжджаючих повз високопоставлених чиновників».

Нагадаємо, 11 квітня редакція газети "Кременчуцький Телеграф" звернулася до Комітету з питань свободи слова Верховної Ради з приводу утисків, яких зазнала з боку провладних структур міста.

6 квітня головний редактор газети "Кременчуцький Телеграф" Сергій Кулясов звернувся з заявою до колег з проханням взяти під громадський контроль судовий процес за цивільним позовом його колишнього партнера Олександра Хуторного. Після цього суддя Автозаводського райсуду Анатолій Середа відмовився від головування на процесі за цим цивільним позовом.
 
Колишній засновник кременчуцьких газет «Приватна газета» і «Кременчуцький ТелеграфЪ» Олександр Хуторний заявив, що ініційований ним позов до редакцій газет не має політичного підґрунтя і не пов'язаний з виборами

Захищати інтереси редакції взявся Інститут розвитку регіональної преси.
Liked the article?
Help us be even more cool!