ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Савік Шустер студія" заявляє, що проблеми зі звуком не пов'язані з виступом Чорновол

24.09.2012, 05:00
Прес-служба «Савік Шустер студія» заявляє, що технічні проблеми зі звуком тривали упродовж всієї програми «Шустер live» 21 вересня, а не лише  під час виступу  журналістки та кандидата у народні депутати від опозиції Тетяни Чорновол.
 

Нагадаємо, Тетяна Чорновол у своєму блозі на «Українській правді» заявила про те, що  під час ефіру «Шустер live» через проблеми зі звуком та виключений мікрофон  її виступ не був доступний глядачам. 

У прес-службі «Савік Шустер студія» зазначили, що  перебої зі звуком пов’язані зі студійною технікою і про це продакшн проінформував ефірну службу Першого національного.  А тривалість виступу (десь 1 хвилина) Чорновол, за словами студії, була зумовлена тим, що оскільки у проекті існує «банк часу» на кожну політичну силу відводиться 10 хвилин:

«Більшу частину цієї квоти, близько 9 хвилин  використав Сергій Соболев (№8 виборчого списку ВО «Батьківщина» – ТК), тому виступ Тетяни Чорновол був менш тривалий. Мікрофон у неї виключили після  завершення  часу відведеного на виступи опозиції».

“Вибори та ЗМІ"

Liked the article?
Help us be even more cool!