ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Савченко просить ГПУ перевірити суддів та слідчих, що ведуть справу про вбивство Бузини

13.10.2015, 11:39

Депутат Верховної Ради Надія Савченко подала запит на ім’я Генерального прокурора України з вимогою перевірки суддів та слідчих, які задіяні у справі про вбивство Олеся Бузини та у звинуваченні у цьому злочині Дениса Поліщука та Андрія Медведька. Відповідний запит Савченко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook член фракції "Батьківщина" Ігор Луценко, повідомляє Еспресо.TV.

“Прошу здійснити додаткову, чесну, об’єктивну і неупереджену перевірку матеріалів справи, методів розслідування і самих осіб слідчих, прокурорів і суддів, що мають відношення до розслідування вбивства Олеся Бузини та звинувачення у цьому злочині Андрія Медведька та Дениса Поліщука”, – йдеться у запиті.

За результатами перевірки Савченко просить на її депутатський запит надати письмову відповідь.

"Я особисто на собі відчуваю беззаконня і брехливість суду і слідства в Росії і не бажаю, щоб таке відбувалося і в Україні!" – пояснює Савченко.

Як повідомляв ІМІ, Олесь Бузина був застрелений 16 квітня в Києві біля власного будинку.

18 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання двох підозрюваних у вбивстві Бузини - Андрія Медведька і Дениса Поліщука - і оголосив справу розкритою. Обидва підозрювані перебувають у Лук'янівському СІЗО.

Адвокат Андрія Медведька  і Дениса Поліщука Сергій Войченко заявив, що проведена судова молекулярно-генетична експертиза у справі про вбивство Олеся Бузини не може свідчити про вину підозрюваних у скоєнні даного злочину.

Двоє свідків у справі вбивства Олеся Бузини заявили, що двоє затриманих підозрюваних не схожі на осіб, які перебували на місті злочину.

null

Liked the article?
Help us be even more cool!