ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайти "Преступности.НЕТ" та "Niklife" зазнали DDoS-атаки

13.07.2022, 10:03
Фото – inbusiness.kz
Фото – inbusiness.kz

Сайти миколаївських інтернет-видань "Преступности.НЕТ" та "Niklife", які входять до складу інформаційного агентства "Українська медіа група", зазнали 11 липня масштабної DDoS-атаки.

Про це представниці ІМІ в Миколаївській області повідомив головний редактор "Преступности.НЕТ" Анатолій Чубаченко.

"11 липня надвечір на сайт була вчинена масштабна хакерська атака. Наші адміністратори сайту, які надають нам допомогу в його підтримці, змогли її відбити за допомогою того функціоналу, який є. Ми це пов’язуємо як один ланцюжок подій після зламу ютубу та мого фейсбук-акаунту, що це одні й ті самі люди, пов’язані з російськими спецслужбами", – розказав він. 

Причиною атаки Чубаченко вважає професійну діяльність редакції щодо висвітлення правдивих фактів повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти українського народу. 

"Ближче до пізнього вечора робота сайту була відновлена, і наразі обидва наші сайти – Преступности.НЕТ та NikLife – працюють у нормальному режимі", – розповів він.

Як повідомляв ІМІ, невідомі отримали доступ до власної фейсбук-сторінки головного редактора миколаївського інтернет-видання "Преступности.НЕТ" Анатолія Чубаченка та видалили її. Окрім того, зловмисники заволоділи та видалили ютуб-канал видання. Редакція вважає, що це все робота російських спецслужб або російських хакерів.

У травні Миколаївське інтернет-видання "НикВести" зазнало DDoS-атаки.

Liked the article?
Help us be even more cool!