ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт театру Франка перестав працювати через кількість охочих подивитися "Конотопську відьму"

Після анонсу показів "Конотопської відьми" на січень 2024 року охочі глядачі вивели з ладу сайт театру Франка.

Про це повідомила пресслужба закладу.

У коментарях до допису користувачі негативно відгукуються про систему продажів квитків, зокрема пишуть, що театру не варто було публікувати анонс. У відповідь пресслужба театру перепросила глядачів та попросила з розумінням поставитися до технічного збою на сайті.

"Хочемо ще раз наголосити, що театр не має і ніколи не мав бажання будь-яким чином ошукати наших глядачів, не є учасником жодних схем перепродажу квитків! Ми просимо вас, дорогі наші глядачі,  набратися терпіння. Ми щиро раді, що вистава "Конотопська відьма" має такий попит, але глибоко засмучені через усі звинувачення в недобросовісному продажу квитків, які лунають на нашу адресу", – написали представники театру.

У коментарі для УП.Культура театральний блогер Сергій Винниченко пояснив, що в кожного театру виникають подібні проблеми через певні пробіли в менеджменті. Під час маркетингових стратегічних сесій з театрами проблеми виявлялися не лише на рівні брендменеджменту, а й у площині вирахування попиту і пропозиції на різні вистави. 

"Гасіння пожежі" з неочікуваним ажіотажем на "Конотопську відьму", непропрацьований "кейнсіанський хрест" (вирахування залежності між попитом і пропозицією. – Прим.), метушливі тактичні рухи без загальної стратегії… Окремий факап – оголошення точного часу запуску продажів січневих квитків. Велику ймовірність того, що сайт може не витримати напливу бажаючих не припустив тільки лінивий. Але "менеджмент" – такий "менеджмент". Й, продовжуючи думку з попереднього коментаря (текст про театральні підсумки року. – Прим.), найзатребуваніший продукт може бути зіпсований не етапі сервісу", – підсумовує театральний блогер. 

Liked the article?
Help us be even more cool!