ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт ZN.UA заблоковано в РФ і окупованому Криму

22.10.2018, 12:53
Фото - Фейсбук Дзеркало тижня

Роскомнагляд з жовтня заблокував доступ до українського сайту ZN.UA на території РФ і окупованого Криму. Про це повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, причиною блокування, очевидно, стала публікація матеріалів про незаконний призов мешканців окупованого Криму до російської армії.

2 жовтня редакція видання “Дзеркало тижня. Україна” отримала чергове повідомлення від Роскомнагляду з вимогою видалити новинні матеріали про незаконний призов кримчан, опубліковані в 2017-2018 роках. Перед цим так звані “суди” анексованого Криму виносили рішення про обмеження доступу до окремих веб-сторінок сайту.

В іншому випадку Роскомнагляд погрожував внести домен ZN.UA до чорного списку і заблокувати доступ до нього.

“Буде ухвалено рішення про включення до єдиного реєстру мережевої адреси, що дозволяє ідентифікувати сайт в мережі Інтернет, що містить інформацію, поширення якої в Російській Федерації заборонено, а доступ до нього буде обмежено”, - йшлося в повідомленні Роскомнагляду.

Редакція ці вимоги проігнорувала.

З жовтня доступ до сайту ZN.UA на території РФ і окупованого Криму закрито. При цьому українська версія сайту на домені DT.UA залишається доступною.

Liked the article?
Help us be even more cool!