ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рух "Жовта стрічка" презентував чат-бот, який допоможе активістам та переселенцям

02.05.2023, 15:05
Фото - sprotyv.mod.gov.ua
Фото - sprotyv.mod.gov.ua

Громадський рух спротиву окупації "Жовта стрічка" оновив чат-бот "Разом" аби допомогти активістам з тимчасово окупованих територій посилити їхню безпеку та анонімність, повідомила пресслужба Центру національнго спротиву.

Одна з найважливіших нових функцій - Центр Підтримки Активіста. У ньому є рекомендації щодо безпеки, кібер-гігієни та правил безпечного розклеювання плакатів.

"Цей центр надає корисну інформацію та поради щодо того, як захистити свої особисті дані та інформацію, яку активісти часто збирають під час своєї діяльності", - наголошують у ЦНС.

Також розробники додали карту відеокамер в окупованих містах. Вона оновлюється в режимі реального часу. Ця функція дозволяє активістам визначати "сліпі зони", щоб безпечно виконати завдання.

"Ще одна важлива нова функція — це автоматичне видалення інформації про користувача протягом короткого проміжку часу", - додали у ЦНС.

Як повідомляв ІМІ, в Україні з'явиться чат-бот "ТурБОТа про ВПО" для переселенців. Він має всю необхідну інформацію для внутрішньо переміщених осіб, зокрема з-поміж корінних народів і національних меншин України.

Liked the article?
Help us be even more cool!