ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

РПР вирішив перетворитися на спілку

06.03.2019, 12:19

5 березня збори "Реанімаційного пакету реформ" затвердили план про набуття юридичного статусу – перетворення на громадську спілку “Коаліція Реанімаційний пакет реформ”. Таким чином громадські організації – учасниці РПР, вищого керівного органу коаліції, ухвалили в цілому проект Дорожньої карти змін для "Реанімаційного пакету реформ", повідомляється на сайті РПР.

Установчі збори спілки “Коаліція Реанімаційний пакет реформ” відбудуться 16 квітня. До 30 березня ГО-учасниці РПР мають подати свої заяви про намір приєднатися до спілки. Секретаріат РПР організовує підготовку установчих документів спілки із залученням усіх громадських організацій, які подали декларацію про наміри вступити до спілки і відповідають критеріям членства.

Співголова ради РПР Тарас Шевченко зауважив, що перетворення "Реанімаційного пакету реформ" на громадську спілку “Коаліція РПР” не вплине на цілі та форми діяльності коаліції сьогодні, а лише формально затвердить правила функціонування РПР, які вже і так давно існують.

Крім цього, збори ГО прийняли в повноправні члени РПР 10 громадських організацій. Таким чином, на сьогодні в коаліції РПР перебувають уже 49 громадських організацій, які мають статус повного члена. Ще 34 ГО є асоційованими членами РПР.

Liked the article?
Help us be even more cool!