ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Розробник ChatGPT відкриє в Лондоні свій перший офіс за кордоном

29.06.2023, 17:00
Фото – REUTERS
Фото – REUTERS

Американська компанія OpenAI, яка розробила популярний чат-бот ChatGPT, заявила, що її перший офіс за кордоном буде розташовано в Лондоні.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на BBC.

Виконавчий директор OpenAI Сем Альтман зазначив, що цей крок стане "можливістю залучити таланти світового рівня".

У травні на заході в Університетському коледжі Лондона Альтман сказав, що штучний інтелект може створити робочі місця та зменшити нерівність.

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак зі свого боку заявив, що штучний інтелект може "позитивно змінити людство" і "забезпечити кращі результати для британської громадськості, з’являючись у низці сфер для покращення державних послуг".

Раніше уряд Великої Британії прозвітував, що з 2014 року інвестував вже 2,5 мільярда фунтів стерлінгів у штучний інтелект.

Як повідомляв ІМІ, 30 травня провідні лідери в галузі штучного інтелекту, зокрема гендиректор OpenAI Сем Алтман, разом з експертами й професорами порушили питання "загрози вимирання людства через ШІ", закликавши законотворців розглядати її на рівні з ризиками від пандемій і ядерної війни.

У березні бізнесмени Ілон Маск, Стів Возняк і група інших експертів зі штучного інтелекту та очільників індустрії опублікували відкритого листа із закликом до піврічної паузи в розробленні систем, потужніших за GPT-4, нещодавно запущений OpenAI. Автори листа посилаються на потенційні ризики таких розробок для суспільства й людства.

Liked the article?
Help us be even more cool!