ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Розпочала роботу українська мультимедійна платформа іномовлення і телеканал UATV (фото, відео)

01.10.2015, 16:04

1 жовтня о 12:00 розпочала роботу українська мультимедійна платформа іномовлення, запущена Міністерством інформаційної політики на базі державних телерадіокомпаній «Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення"», «Банківське телебачення» (БТБ) та інформаційного агентства «Укрінформ».

У рамках медіаплатформи запущено оновлений сайт «Укрінформу» www.ukrinform.ua зі зміненим дизайном і новим логотипом:

Замість супутникового телеканалу УТР в ефірі стартував телеканал UATV. Він мовить із трьох супутників: Amos 3, Azerspace 1, Galazy 19, а також в інтернеті на власному каналі в YouTube. Телеканал мовить українською, російською, кримськотатарською, англійською мовами.

«Місія телеканалу - нести світу правду про події в Україні та довкола», - заявив в ефірі UATV Президент України Петро Порошенко. Також він відзначив важливу роль найстарішого українського інформагентства «Укрінформ», яке має стати найпотужнішим джерелом інформації про Україну в інтернеті.

Онлайн-трансляція UATV:

Ролик UATV з параметрами супутникового прийому каналу:

Нагадаємо, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 червня ДТРК «Всесвітня служба УТР» та інформаційне агентство «Укрінформ» були передані від Держкомтелерадіо до сфери управління Міністерства інформаційної політики. Ще раніше, в березні, до Мініформполітики було передано телекомпанію Національного банку «Банківське телебачення» (БТБ).

13 липня Кабінет Міністрів України вніс до парламенту законопроект «Про систему іномовлення України».

12 серпня на засіданні уряду міністр інформаційної політики Юрій Стець представив презентацію мультимедійної платформи іномовлення України.

28 серпня на засіданні уряду Юрій Стець презентував новий логотип українського каналу іномовлення - UATV. Слоган каналу - «Завжди поруч».

17 вересня державна ТРК «Всеукраїнська служба УТР» змінила у своїй ліцензії логотип УТР на UATV (в ефірі буде використовуватися логотип UA).

30 вересня на засіданні уряду Юрій Стець оголосив про запуск мультимедійної платформи іномовлення 1 жовтня. Він наголосив, що для повноцінного створення мультимедійної платформи іномовлення ще потрібні два голосування у Верховній Раді та підпис Президента під законом «Про систему іномовлення України».

"Телекритика"

Liked the article?
Help us be even more cool!