ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Розинська виявилася помічником депутата-бютівця

08.05.2012, 03:11
Скандальна телеведуча Першого національного телеканалу Наталія Розинська, яка чинила непокору співробітникам ДАІ, виявилася помічником народного депутата від фракції "БЮТ-Батьківщина" Михайла Волинця. Відповідну інформацію надав апарат Верховної Ради на запит "Української правди".

"Повідомляємо, що Розинська Наталія Миколаївна дійсно є помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата шостого скликання Михайла Волинця (фракція БЮТ-Батьківщина)", - ідеться у відповіді апарату.

Водночас у минулому скликання парламенту Розинська консультувала представника Компартії.

"Також вона була помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата п'ятого скликання Ігоря Алексєєва (фракція комуністів)", - ідеться у відповіді апарату Верховної Ради.

Нагадаємо, у інтернеті з'явилося відео, на якому Наталія Розинська лається на адресу співробітників ДАІ та обіцяє влаштувати їм неприємності.

Керівництво Національної телекомпанії, де працює Розинська, відсторонило її від ефіру на час проведення внутрішнього розслідування інциденту, який стався між Розинською та співробітниками ДАІ 2 травня.
Liked the article?
Help us be even more cool!