ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Розинська просить Януковича захистити її. Бо вважає, що може повторити долю Гонгадзе

02.07.2012, 07:13

Телеведуча Наталя Розинська заявляє, що її життя у небезпеці і просить президента України Віктора Януковича захистити її. Про це вона заявила 2 липня 2012 року на прес-конференції в УНІАН.

“Хочу звернутися конкретно до президента України”, – сказала Розинська. Вона зауважила, що, згідно з Конституцією України, життя і здоров’я кожного громадянина є найвищою цінністю.

“Я звертаюся до мого президента і прошу захистити мене”, – наголосила телеведуча.

Розинська порівняла свою історію з історією смерті журналіста Георгія Ґонґадзе. Вона нагадала, що за ним, як і за нею, стежили представники правоохоронних органів, а потім “вивезли в ліс”.

“Мій президент, я не хочу бути наступною, захистіть мене, будь-ласка”, – попросила Розинська.

Правозахисник Іван Боднарук підтвердив, що за Розинською ведеться несанкціоноване стеження. Зокрема, за його словами, в день слухань її справи в Апеляційному суді Києва з мікроавтобуса з тонованим склом, що був припаркований поблизу будівлі суду, велось відеоспостереження за Розинською та особами, які її супроводжували. Правозахисник наголосив, що такі дії є абсолютно незаконними.

Також Розинська заявила, що під час інциденту зі співробітниками підрозділу ДАІ “Кобра” їй погрожували табельною зброєю.

Нагадаємо, тедеведуча Н.Розинська стверджує, що 2 травня у центрі Києва на вул. Саксаганського, 29, її побили, погрожуючи пістолетами, п’ятеро співробітників ДАІ.

Увечері 16 травня Н.Розинську побили в під'їзді власного будинку двоє невідомих. За фактом нападу було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України («хуліганство»).

Начальник Управління зв’язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук 23 травня в ефірі телеканалу ТВі повідомив, що слідство у справі про побиття Н.Розинської розглядає чотири версії: перша – хуліганські мотиви, друга - помста, як результат особистих стосунків; третя - у зв'язку з професійною діяльністю потерпілої, як помічника народного депутата або журналіста Національної телекомпанії; не відкидається версія інсценування цієї події.

Водночас Н.Розинська наполягає, що її побиття є «замовним» і пов’язане із помстою міліції через її конфлікт з ДАІ, а також з тим, що вона продовжує відстоювати свою позицію.

Liked the article?
Help us be even more cool!