ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Розинська просить прокуратуру порушити справу проти речника МВС через залякування

24.05.2012, 04:09

Телеведуча Наталія Розинська звинувачує речника МВС України Володимира Поліщука у залякуванні і 22 травня звернулась до Голосіївської прокуратури м. Києва з вимогою порушити проти нього кримінальну справу за ст.365 – перевищення службових повноважень. Про це вона повідомила ТСН.

"На моє глибоке особисте переконання, Володимир Поліщук – це брехлива істота у погонах полковника. І я викликаю цю людину на дуель. Дуель відбудеться в Печерському районному суді. А час і дату призначить суддя Волкова", - сказала Розинська.

"Тому що пан Поліщук продовжує мене залякувати – він повідомляє через ЗМІ про те, що прокуратура має право порушити проти мене три кримінальні справи. Тобто, продовжує мені натякати, що краще мені залишити все як є, і не продовжувати мою боротьбу проти міліціонерів", - пояснила ведуча.

Однак, зазначила Розинська, 22 травня вона була в Голосіївський прокуратурі, яка займається її інцидентом з "Коброю" і її побиттям. У відомстві ведучу запевнили, що у них немає жодних матеріалів, які би давали підстави для порушення проти неї будь-яких кримінальних справ за фактами подій 2 травня – інциденту з "Коброю".

"Але ми знаємо, що в нашій прокуратурі станом на 22 травня не існувало нічого, а там, станом на 26 травня вже може щось з'явитися", - додала Розинська.

Виходячи з інформації, яку їй надали у прокуратурі, ведуча робить висновок, що Поліщук, використовуючи своє службове становище речника МВС України, залякує її через ЗМІ.

"Я подала заяву на ім'я прокурора Голосіївського району з проханням перевірити ці факти та порушити проти речника МВС кримінальну справу за статтею 365 перевищення службових повноважень", - повідомила Розинська. Однак у тому, що ця справа буде порушена, ведуча не вірить. Проте у суді з ним все одно має зустрітись. Бо 16 травня подала проти нього позов про захист честі, гідності і ділової репутації.

Також телеведуча повідомила, що хоче зустрітись з главою МВС Віталієм Захарченком. "22 травня я звернулась із заявою до міністра МВС Захарченка з проханням прийняти мене особисто і отримати від мене факти, які доказують неправомірні злочинні дії працівників "Кобри" та допоможуть розкрити правду у цьому інциденті, так само у інциденті з моїм побиттям", - повідомила Розинська. Проте, за словами ведучої, в приймальні громадян МВС на Богомольця, 10 їй сказали, що офіційно Захарченко людей приймає, однак на практиці ще жодного особистого прийому громадянина не було. "Тому я повідомляю суспільству – я хочу, прагну і бажаю зустрітися особисто з міністром. Хоча я переконана, що він мене не прийме. Але я все одно буду добиватися цієї зустрічі", - наголосила Розинська.

Нагадаємо, слідство у справі про побиття телеведучої Наталії Розинської розглядає чотири версії.

Liked the article?
Help us be even more cool!