ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Розинська подала до суду на "Телекритику", СТБ, ICTV, МВС та речника міліції

07.06.2012, 00:41

Телеведуча Першого національного Наталія Розинська подала до суду на «Телекритику», СТБ, ICTV, Міністерство внутрішніх справ та начальника Управління зв'язків з громадськістю МВС Володимира Поліщука, повідомляє «Телекритика».

Видання отримало текст відповідної позовної заяви. Печерський районний суд Києва прийняв заяву до розгляду. Перше засідання у справі відбудеться 21 червня о 11 годині.

Розинська просить суд визнати інформацію, поширену Володимиром  Поліщуком щодо її участі у інцидент з представниками ДАІ 2 травня, недостовірною й такою, що порушує її права та свободи, ганьбить честь, гідність та ділову репутацію. Ведуча має на увазі твердження Поліщука про те, що вона нібито не зверталась з заявами до правоохоронних органів щодо неправомірних дій проти неї працівників ДАІ. Цей коментар транслювали канали СТБ та  ICTV.

У позовних вимогах матеріали «Телекритики» не фігурують. Однак у самій позовній заяві Розинська згадує новину «Телекритики» «Міліція: На Розинську складено чотири протоколи за адміністративні порушення», у якій, на її думку, розповсюджена недостовірна інформація про неї. Нагадаємо, ведуча визнає лише один протокол, у якому йдеться про те, що вона відмовилася від огляду на стан алкогольного, наркотичного та іншого сп'яніння.

Ведуча просить суд зобов'язати Поліщука спростувати цю інформація та принести вибачення через СТБ,  ICTV та «Телекритику».

«Розповсюдивши про мене відверто недостовірну інформацію, відповідач по справі Володимир Поліщук створив щодо мене негативну думку у суспільстві, чим завдав значної моральної шкоди моїй честі, гідності та діловій репутації», - написала у заяві Розинська. На її думку, такі дії Поліщука призвели до заяв керівництва НТКУ про відсторонення її від роботи у телекомпанії.

Нагадаємо, раніше Розинська заявила, що 2 травня у центрі Києва на вул. Саксаганського, 29, її побили, погрожуючи пістолетами, п'ятеро працівників ДАІ.

Через інцидент з представниками ДАІ на ведучу склали чотири протоколи за адміністративні порушення. Як зазначив Володимир Поліщук, у довідці ДАІ йдеться про те, що проти Наталії Розинської складено чотири адміністративні протоколи за правопорушення: за невиконання вимог дорожніх знаків, вимог працівника міліції про зупинку, ненадання водійського посвідчення та реєстраційних документів і за відмову від проходження медичного огляду на стан сп'яніння.

Ведуча визнає лише один протокол, у якому йдеться про те, що вона відмовилася від огляду на стан алкогольного, наркотичного та іншого сп'яніння. Свою позицію Розинська аргументує тим, що отримала копію лише цього протоколу.

Через інцидент із міліціонерами Розинську відсторонили від роботи на Першому національному каналі.

Розинська звинувачує речника МВС України Володимира Поліщука у залякуванні і 22 травня звернулась до Голосіївської прокуратури м. Києва з вимогою порушити проти нього кримінальну справу за ст.365 – перевищення службових повноважень.

Голосіївський районний суд міста Києва 28 травня визнав винною ведучу Першого національного Наталію Розинську у двох адміністративних правопорушеннях та позбавив її водійських прав на один рік.
Liked the article?
Help us be even more cool!