ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Розинська офіційно відмовилася висвітлювати Євро-2012 виключно у позитивному контексті

11.05.2012, 01:36
Телеведуча Першого національного Наталія Розинська написала офіційну заяву на ім'я свого керівництва про відмову висвітлювати підготовку до проведення Євро-2012 виключно в позитивному контексті. Відповідну заяву вона зареєструвала 8 травня, повідомляє "Телекритика".
 

«Як ви знаєте, я в НТКУ щодня висвітлювала тему підготовки до Євро-2012. Я написала заяву пану Бенкендорфу, пану Метревелі (його заступнику) й іншим керівникам і зареєструвала її 8 травня про те, що я за штатним розкладом НТКУ є ведучою програм - це моя основна робота. А те, що я висвітлювала підготовку до Євро-2012 в якості журналіста - це додаткове навантаження. В НТКУ існує негласне розпорядження, що всі дії влади, всі ініціативи, якими б вони не були невдалими треба висвітлювати в дуже позитивному ключі. І я звертаюся до керівництва і кажу, що з огляду на те, що більша частина цивілізованого світу вже відмовилася відвідувати Євро-2012, то я вважаю для себе неприйнятним висвітлювати надалі тему підготовки до Євро-2012 у позитивному ключі», - заявила Розинська.

 

Телеведуча вважає, що після цієї заяви проти неї буде поширено багато негативу: «Якщо ви надрукуєте це, то після цього Україна дізнається про мене стільки речей, скільки вона ще не дізнавалася».

 

Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф відмовився коментувати дії Розинської та її заяву, зазначивши, що телеведуча перебуває зараз у відпустці, а НТКУ проводить внутрішнє розслідування інциденту, який стався 2 травня між нею та співробітниками ДАІ.

 

Національна телекомпанії України відсторонила Наталію Розинську від роботи в ефірі Першого національного каналу на час проведення внутрішнього розслідування інциденту, що стався 2 травня між Розинською та співробітниками ДАІ. Сама ведуча припускає, що її звільнять з НТКУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!