ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роспропаганда використовує мітинги в Польщі для зменшення підтримки України – ЦПД

26.09.2022, 15:21
Фото – ЦПД
Фото – ЦПД

Російська пропаганда використовує мітинги в Польщі для зменшення підтримки українців. Про це повідомив Центр протидії дезінформації (ЦПД) при Раді національної безпеки і оборони України.

Йдеться про антиукраїнський мітинг, яки вихідними влаштували у Варшаві відомі своєю лояльністю путінському режиму польські політики Кшиштоф Босак та Гжегож Браун. Мітинг пройшов під гаслами “Тут Польща, а не Укропол”, “Стоп українізації Польщі”. За підрахунками місцевих видань, на мітинг зібралися 150–200 осіб.

“На тлі влаштованої Росією енергетичної кризи Кремль продовжує намагання дискредитувати українців на міжнародній арені. Основний меседж медіа РФ полягає в тому, що начебто керівництво демократичних країн Заходу “забуло” про потреби власного населення, підтримуючи вимушених ховатися від війни українців”, – йдеться в повідомленні.

Центр протидії дезінформації зазначає, що подібний мітинг вже відбувався в Польщі в липні, тоді подію активно з вигідного Кремлю погляду висвітлював проросійський блогер Анатолій Шарій, медіамережу якого внесено до переліку ворожих ресурсів центру та інших органів державної влади.

Liked the article?
Help us be even more cool!