ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роскомнагляд заблокував сайт "Української правди"

12.07.2016, 12:13

Роскомнагляд заблокував сайт інтернет-видання “Українська правда” через те, що деякі його сторінки внесені до реєстру забороненої інформації. Про це повідомляє Новое время з посиланням на РІА Новини.

Раніше користувачі сайту повідомили, що при заході на сторінку виникає повідомлення про помилку і повідомлення про внесення в реєстр Роскомнагляду (The requested URL could not be retrieved according blacklists of ukrainian state agency Roscomnadzor).

За даними відомства, до єдиного реєстру забороненої інформації, зокрема, включена сторінка, на якій розміщений текст УП “Як правильно дати хабар” про способи та механізм дачі хабарів. На іншій сторінці, також внесеної до реєстру, опублікований варіант вірша, що починається зі слів “Чи хочуть росіяни війни?”, визнаний екстремістським матеріалом.

Як повідомляв ІМІ, 9 лютого Роскомнагляд надіслав інтернет-виданню “Українська правда” попередження з вимогою негайно видалити новину від 1 квітня 2015 року, де глава Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров робив свій прогноз подальшого розвитку українсько-російських стосунків. Він висловив переконання, що у будь-якому разі Україні варто готуватися до найгіршого сценарію – відкритого конфлікту з РФ.

13 лютого Роскомнагляд надіслав повідомлення “Українській правді” про обмеження доступу до сайту на території Росії через новину від 1 квітня 2015 року “Україні слід готуватися до відкритої війни з Росією - Чубаров”.

13 квітня Роскомнагляд надіслав повідомлення інтернет-виданню “Українська правда” про обмеження доступу до сайту на території РФ через новину від 1 квітня 2015 року “Україні слід готуватися до відкритої війни з Росією - Чубаров”.

Фото - Новое время

Liked the article?
Help us be even more cool!