ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роскомнагляд разом із Аксьоновим збираються очистити Крим від "шкідливої" інформації

02.04.2014, 14:45

Федеральна служба РФ з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій обіцяє очистити Крим від «шкідливої» інформації. Про це заявив голова Роскомнагляду Олександр Жаров на зустрічі з самопроголошеним головою уряду Криму Сергієм Аксьоновим, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Міністерства інформації і масових комунікацій Криму.

«Я думаю, що ми у тісному контакті з Міністерством інформації і масових комунікації Республіки Крим за цими питаннями наглядатимемо і очистимо простір від шкідливої інформації», - заявив Жаров.

Зокрема, йдеться про боротьбу з піратським контентом, блокуванням сайтів екстремістського змісту, припинення діяльності сайтів, які розповсюджують небезпечний контент.

Аксьонов вважає, що в березні ситуація на інформаційному ринку Криму покращилася.

«Це сталося завдяки тому, що ми повністю перейшли на російські стандарти. Ми раді, що у нас немає згубного впливу незрозумілого телебачення, тому у людей гарний настрій. А на південному сході України, на жаль, сьогодні немає можливості для мовлення російських каналів, і люди перебувають під певним зомбуванням кількох ворожих каналів. Ворожих, тому що вони відверто перевертають все інформаційне поле з ніг на голову, дають недостовірну інформацію про події, що відбуваються на Україні. Я упевнений, що спільними зусиллями нам вдасться доносити правдиву інформацію, зокрема до жителів південного сходу України», - заявив він.

Нагадаємо, з кінця лютого та у березні ІМІ зафіксував близько 100 випадків порушення прав журналістів у Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!