ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роскомнагляд вимагав від YouTube заблокувати сюжет Громадського ТБ Запоріжжя про Яроша

22.11.2016, 12:14

Федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій Росії (Роскомнагляд) звернулася до адміністрації відеохостингу YouTube зі скаргою на онлайн-телеканал Громадське ТБ Запоріжжя через публікацію телеканалом інтерв’ю з лідером “Правого сектору” Дмитром Ярошем. Про це написав на своїй сторінці у Facebook керівник ГО “Громадське. Запоріжжя” Тарас Білка.

За його словами, в результаті скарги сюжет залишився доступним на YouTube, але тепер є забороненим для перегляду в Росії.

Крім того, пост Тараса Білки про це у Facebook також був видалений адміністраторами цієї соцмережі.

Як розповів Тарас Білка представниці ІМІ в Запорізькій області, кількість різного роду попереджень зросла після того, як “Громадське, зокрема, почало акцію з #Трон_на_аукціон.

Залізний Трон Сходу – арт-проект від запорізьких волонтерів, ідеєю якого є не сам об’єкт, виготовлений зі зброї, а слова, які кажуть люди, що сідають на нього.

Залізний трон сходу, створений з “уламків війни” запорізькими волонтерами, було виставлено на продаж 14 листопада та придбано запорізьким бізнесменом за 150 тисяч гривень.

Фото - скріншот з відео Громадське ТБ Запоріжжя

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!