ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські ЗМІ почали інформаційну війну проти Януковича і Ахметова

02.09.2011, 01:26
В ефірі програми новин російського "Першого каналу" була різко розкритикована заява президента Віктора Януковича про якнайшвидший вступ України до Зони вільної торгівлі.
В ефірі "ОРТ" прозвучали слова докору на адресу президента України у зв'язку з озвученим напередодні Дня Незалежності наміром якомога швидше вступити в Зону вільної торгівлі.
"Експерти вважають, що Віктор Янукович ризикує одночасно зіпсувати відносини з Росією і не домогтися порозуміння в Євросоюзі", - йдеться в сюжеті.
Далі в сюжеті звучить припущення, що в наростаючому конфлікті між Києвом і Москвою винні українські олігархи.
"Як вважають експерти, збільшення російських інвестицій вигідно для української економіки, але невигідно українським олігархам, яким довелося б, що називається, посунутися. Партія регіонів Януковича з національним великим капіталом пов'язана тісно. В результаті, практично всі спільні з Росією економічні проекти буксують", - продовжує журналіст.
Цікаво, що на екрані в цей момент з'являються обличчя Януковича, віце-прем'єра Бориса Колеснікова та бізнесмена Ріната Ахметова.
Сюжет завершується відвертою критикою українського президента.
"Варто нагадати, що Віктор Янукович прийшов до влади під гучними гаслами дружби з Росією і підтримки російської мови. Виборці півдня і сходу України дружно за ці ідеї проголосували. Але російська мова державною так і не стала, а відносини між двома країнами псуються на очах" , - резюмують на Першому.
Зазначимо, що тези, озвучені в ефірі "Першого каналу", зазвичай збігаються з позицією керівництва Російської федерації.
Українська правда
 
Liked the article?
Help us be even more cool!