ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські ЗМІ намагаються дискредитувати кампанію часткової мобілізації - Держприкордонслужба

02.04.2014, 14:39

Державна прикордонна служба України заявляє, що окремі російські телеканали продовжують спотворено подавати інформацію про події в Україні. Зокрема, щодо часткової мобілізації до Збройних сил України та підрозділів Держприкордонслужби на Донеччині. Про це йдеться у заяві відомства.

“Цього разу кореспонденти, що співпрацюють з телеканалом НТВ, попередньо спровокувавши безлад, намагалися дискредитувати кампанію щодо часткової мобілізації до Збройних сил України та підрозділів Держприкордонслужби на Донеччині. У зв’язку з цим, Державна прикордонна служба повідомляє, що план мобілізації до її лав виконується у повному обсязі”, - йдеться у заяві.

Як повідомляють у Держприкордонслужбі, з призваними військовослужбовцями проводиться робота з вивчення їхнього морально-психологічного стану.

“Щоденні заняття з фізичної, професійної та вогневої підготовки дозволяють у найкоротші терміни відновити рівень прикордонної та військової майстерності відмобілізованих чоловіків. Вони забезпечені усім необхідним майном та після короткого курсу підготовки направляються до підрозділів охорони кордону. Державна прикордонна служба офіційно заявляє, що військовослужбовці, які прибули для посилення державного кордону, демонструють високий патріотизм та розуміння відповідальності за захист Батьківщини”, - йдеться у заяві.

Таким чином, зазначили у відомстві, згаданий сюжет був свідомо спровокований проросійськими журналістами та мав за мету підірвати довіру населення прикордоння до українських військовослужбовців.

Нагадаємо, 1 квітня телеканал НТВ показав сюжет про хід мобілізації в українські Збройні сили в Маріуполі Донецької області. Зокрема, журналісти програми стверджували, що призов до лав української армії розпочався з масової бійки, а до військкомату нібито направляють людей у примусовому порядку.

Liked the article?
Help us be even more cool!