ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські військові перед тележурналістами готуються на Донбасі до провокацій “Перше вересня” - розвідка

31.08.2016, 11:11

Російські військові за участю російських тележурналістів проводять постановочні зйомки, що передбачають, зокрема, імітацію обстрілів навчальних закладів та шкільних автобусів в районі населених пунктів Безіменне та Червоноармійське Донецької області. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними розвідки, противник підготував і має намір здійснити план системних провокацій “Перше вересня” з метою звинувачення сил АТО в порушенні режиму тиші, Мінських домовленостей і міжнародних норм.

“З огляду на позитивне сприйняття населенням тимчасово окупованих територій сходу України пропозицій української сторони про повне припинення вогню з 1 вересня, в тому числі з метою безпеки початку нового навчального року, російські пропагандисти Центру інформаційного протиборства Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу підготували план системних провокацій “Перше вересня” з метою звинувачення сил АТО в порушенні режиму тиші, Мінських домовленостей і норм міжнародного гуманітарного права”, - йдеться в повідомленні ГУР на сторінці в Фейсбуці 31 серпня.

За даними розвідки, 31 серпня - 1 вересня за безпосередньої згоди командувача 1 армійським корпусом (Донецьк) ЗС РФ, за участю російських телевізійних журналістів і військовослужбовців 9 окремого штурмового полку морської піхоти (Новоазовськ) проводяться постановочні зйомки, що передбачають, зокрема, імітацію обстрілів навчальних закладів та шкільних автобусів в районі населених пунктів Безіменне та Червоноармійське.

Liked the article?
Help us be even more cool!