ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни планують в Україні розкол за регіональним принципом – ГУР

Наближені до Кремля аналітики підготували нові пропозиції вищому військово-політичному керівництву держави-агресора Росії для продовження війни проти України у 2024 році, повідомляє Головне управління розвідки.

"Однією з ключових проблем для терористичного режиму в Москві відзначено суспільний консенсус та стабільність України попри нібито появу внутрішньополітичних суперечностей", – зазначають у розвідці. 

Щоб зруйнувати єдність усередині України, так звані аналітики пропонують влаштувати декілька гібридних підривних кампаній на тлі інтенсивних бойових дій.

Росіяни планують дискредитувати процес мобілізації, сприяти масштабному виїзду людей з України, влаштовувати розколи за регіональним принципом.

Для цього вони пропонують такі наративи:

– "Юґо-восток воюєт за інтєрєси бандеровцев";

– "Ґаліция без сєпаратістов уже давно вступіла би в ЄС";

– "В Кієвє нє мобілізіруют – все ґуляют і вєсєлятся". 

"Водночас так звані кремлівські "аналітики" вважають, що всередині України не залишилося політичних сил, здатних змінити вектор розвитку держави, а кількість тих, хто колись був симпатиком "русского міра", катастрофічно впала", – зазначають у ГУР.

Як повідомляв ІМІ, у Кремлі запланували чергову гібридну кампанію проти України, метою якою є підірвати легітимність президента й керівництва України серед країн, які начебто є союзниками й партнерами Росії, і – якщо вийде – серед українських громадян.

За даними воєнної розвідки, у Москві в середині грудня 2023 року відбулося засідання так званого інституту країн СНД, який перебуває під повним контролем адміністрації російського диктатора та фінансується з бюджету держави-агресора. Темою зібрання стала війна проти України.

"Під час обговорення перспектив подальшого воєнного протистояння кремлівські так звані експерти дійшли висновку, ніби українське командування перейшло до позиційної оборони з метою: зриву російського наступу взимку та навесні 2024 року; зміцнення оборонних ліній; посилення системи ППО; накопичення боєприпасів та формування боєздатного резерву", – йдеться в повідомленні.

Liked the article?
Help us be even more cool!