ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

росія заборонила в'їзд Шону Пенну та Бену Стіллеру, які підтримують Україну

05.09.2022, 17:49
Колаж 24 каналу
Колаж 24 каналу

Влада рф заборонила в'їзд на територію країни ще 25 громадянам США, до числа яких увійшли конгресмени, високопосадовці, бізнесмени, діячі культури. Серед них голлівудські зірки Шон Пенн і Бен Стіллер.

Перелік оприлюднено на сайті російського міністерства закордонних справ, повідомляє Укрінформ.

У мзс рф заявили, що "стоп-лист" сформовано як заходи у відповідь на санкції Вашингтона. Водночас зовнішньополітичне відомство заявляє: “Ворожі дії американської влади, яка продовжує йти русофобським курсом, руйнуючи двосторонні зв'язки та нагнітаючи конфронтацію між росією і США, і надалі отримуватимуть рішучу відсіч”.

Раніше “стоп-лист” російського мзс стосовно громадян США поповнювався на початку та наприкінці червня. Тоді в ньому було 1048 осіб, зараз це число зросло до 1073.

Нагадаємо, американський актор і режисер Шон Пенн знімає документальний фільм про війну в Україні, за час повномасштабної війни він декілька разів відвідував Київ.

Голлівудський актор і Посол доброї волі УВКБ ООН Бен Стіллер у червні побував в Україні, де відвідав Львів, а також звільнені населені пункти Київської області.

Liked the article?
Help us be even more cool!