ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росія привласнила понад 500 українських телерадіочастот у Криму - Джапарова

25.04.2018, 15:19
телевежа

Втрати України у телерадіоінформаційній сфері після анексії Криму становлять близько 200 млн грн, водночас Росія незаконно використовує привласнені 503 українських телерадіочастоти. Про це заявила перша заступниця міністра інформаційної політики Еміне Джапарова під час круглого столу “Війна, мир та реінтеграція: що буде після АТО?”, повідомляє Укрінформ.

“Втрати України в Криму після окупації в цій сфері за цінами 2014 року становили приблизно 200 млн грн від того майна, яке “віджали”, - це антени, цифрові передавачі, обладнання мовників”, - зазначила Джапарова.

За її словами, таку суму Україна щороку недоотримує в бюджет через виконання умов ліцензії.

Водночас вона нагадала, що Росія сьогодні незаконно використовує привласнені 503 українських телерадіочастоти, які видані мовникам на підставі ліцензій Нацради з питань телебачення та радіомовлення і на яких сьогодні на півострові мовлять російські або проросійські ЗМІ.

Як повідомляв ІМІ, прокуратура АР Крим збирає докази незаконного заволодіння майном телерадіокомпаній у Криму для подальшої передачі їх до Міжнародного кримінального суду.

Liked the article?
Help us be even more cool!