ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російським пропагандистам забороняють говорити про наслідки підриву Каховської ГЕС

20.06.2023, 10:45
Фото – скрін із трансляції Комсомольської правди
Фото – скрін із трансляції Комсомольської правди

Російські пропагандисти "Комсомольської правди" забули вимкнути трансляцію та почали обговорювати цензурування інформації про наслідки підриву Каховської ГЕС.

Ведучий, якого видно в кадрі, говорить своєму співрозмовнику, що розуміє катастрофічність наслідків підриву, але не впевнений, що про це можна говорити.

Співрозмовник уточнює в нього, про що саме не можна говорити: "Що в Одесі не можна купатися?"

"Ти ж узагалі сказав, що не можна купатися в Чорному морі. Якби ми за це п*ди не отримали. А то і так вчора отримали", – зазначив ведучий.

На відео присутня нецензурна лайка.

Вночі 6 червня 2023 року російські окупанти підірвали греблю Каховської ГЕС. Унаслідок підриву рівень води в Каховському водосховищі стрімко знижується, що є додатковою загрозою для тимчасово окупованої Запорізької АЕС.

У Херсоні знеструмлений мікрорайон Корабел, з метою безпеки через кілька годин також вимкнуть газопостачання.

В Укргідроенерго повідомили, що внаслідок підриву машинної зали зсередини Каховську ГЕС повністю зруйновано. Станція відновленню не підлягає.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що внаслідок підриву Каховської ГЕС загалом є загроза затоплення до 80 населених пунктів регіону.

У розвідці зазначили, що окупанти двічі мінували Каховську ГЕС перед тим, як її підірвати 6 червня. В розвідці додають, що такий крок свідчить про паніку серед російських окупантів.

Водночас, тоді як Україна порушила справу за статтею екоцид через підрив Каховської ГЕС, пропагандистські російські ЗМІ з посиланням на колаборанта Сальдо заявили, що "евакуація великої кількості людей не знадобиться, а руйнування Каховської ГЕС призвело до стоку по Дніпру великого, але не критичного об’єму води".

Liked the article?
Help us be even more cool!