ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російський політтехнолог Шувалов оскаржив заборону на в'їзд в Україну

04.05.2018, 11:42

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження у справі за позовом громадянина РФ Ігоря Шувалова до Державної міграційної служби (ДМС) України, який просить скасувати рішення про заборону йому в'їзду в Україну. Про це повідомляється на сайті Судової влади.

Позивач просить суд визнати протиправним та скасувати рішення директора Департаменту у справах іноземців та осіб без громадянства ДМСУ про заборону йому в'їзду в Україну терміном на 5 років.

Судове засідання призначено на 18 травня.

Як повідомляв ІМІ, 22 травня 2017 року українські прикордонники видворили за межі України з забороною в’їзду строком на 5 років Ігоря Шувалова, заступника директора з розвитку компанії “Національні інформаційні системи” (НІС), яка виробляє для телеканалу “Інтер” інформаційно-аналітичні програми. Причиною видворення стала антиукраїнська діяльність Шувалова, повідомив керівник департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко.

28 березня 2014 року СБУ ухвалила рішення про скорочення терміну перебування та примусове видворення з України громадянина РФ, політтехнолога Ігоря Шувалова, який був зобов'язаний протягом п'яти днів залишити територію України. Він хотів оскаржити це рішення СБУ.

Потім СБУ винесла застереження Ігорю Шувалову, але водночас скасувала рішення попереднього керівництва СБУ про заборону його в'їзду в Україну.

Liked the article?
Help us be even more cool!