ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російський "Перший канал" заявив про викрадення їхньої журналістки у Києві

30.08.2017, 15:38
Анна Курбатова, фото - "Українська правда"

Російський “Перший канал” повідомив про викрадення сьогодні, 30 серпня, у центрі Києва журналістки телеканалу Анни Курбатової. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу “Першого каналу”.

“Анну Курбатову схопили невідомі недалеко від будинку, посадили в машину і відвезли. За нашими даними, Анну Курбатову затримали співробітники СБУ”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російську журналістку відвезли у невідомому напрямку.

Наразі жодних підтверджень цієї інформації від правоохоронних органів немає.

Як повідомляє “Українська правда”, напередодні стало відомо, що російську журналістку Анну Курбатову внесли в базу даних сайту “Миротворець”. Автори сайту звинувачували журналістку в маніпулюванні інформацією та підготовці тенденційного сюжету про парад на честь Дня Незалежності України.

В Службі безпеки України "Українській правді" наразі повідомили лише, що “все відбувається в рамках законодавства”.

Будь-які інші подробиці наразі не розкриваються.

Нагадаємо, 15 серпня Служба безпеки України видворила з країни російську журналістку телеканалу “Росія 1” Тамару Нерсесьян, яка зняла сюжет про всеукраїнський фестиваль “Бандерштат”.

У сюжеті про фестиваль Бандерштат журналістка розповідала, що фестиваль організований неонацистськими організаціями та “західними кураторами”, а на самому фестивалі влаштовують презентації книг “неонацистів” та забороняють російську мову.

Liked the article?
Help us be even more cool!