ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російському ведучому стало зле в прямому ефірі

14.10.2022, 17:00
Фото – скрін з відео "Бєлгород 24"
Фото – скрін з відео "Бєлгород 24"

Ведучому російського телеканалу "Бєлгород 24" Сергію Єлісєєву стало зле в ефірі від обговорення кровотеч та типів джгутів.

Його гостями були експерти з безпеки та технології виживання. Коли вони дістали з аптечки джгут, ведучий кілька разів здригнувся, взяв, як пише starhit, пляшку з нашатирним спиртом, але вона випала з рук, і чоловік знепритомнів.

На останніх хвилинах відео чоловікові стало зле.

Як пише російський сайт "Подъём" з посиланням на головного редактора телеканалу "Бєлгород 24" Іллю Пашнєва, відео не було постановкою.

"Зараз із Сергієм усе добре, він уже на роботі, готується до наступного ефіру. Фахівці були на місці, йому допомогли відразу ж, усе гаразд із ним. Ми не дарма цю тему обрали, вирішили, що це буде актуально, і тут так вийшло. Нас звинувачують у постановці, але це не постановка, насправді було недобре людині. Як сталося, так сталося. Він має таку індивідуальну реакцію, він попереджав про це. Практично на 50-й хвилині ефіру він, на жаль, не впорався з навантаженням наприкінці дня від утоми та індивідуальних особливостей, але все добре", – розповів Пашнєв.

Liked the article?
Help us be even more cool!