ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російському пропагандисту з "Известий" заборонили в'їзд до України

28.04.2022, 11:05
Фото - СБУ
Фото - СБУ

Російському воєнному журналісту, кореспонденту пропагандистського видання “Известия” заборонили в'їзд до України у зв’язку з проведенням діяльності, яка шкодить національним інтересам нашої країни.

Про це повідомило Управління СБУ у Вінницькій області.

За даними СБУ, кореспондент “Известий” 1979 р.н. бере активну участь в антиукраїнських заходах російської федерації проти України. 

“Він із 2014 року активно розповсюджує в інформаційному просторі матеріали, в яких міститься недостовірна та викривлена інформація стосовно проведення антитерористичної операції та ООС на Сході України”, - йдеться у повідомленні. 

З початку повномасштабної воєнної агресії росії проти України цей російський журналіст готує відеорепортажі із районів ведення активних бойових дій. 

“Їх основним наративом є звинувачення ЗСУ у воєнних злочинах та дискредитація діяльності представників органів української державної влади та української армії в умовах війни. Таким чином, у зв’язку з проведенням діяльності, яка шкодить національним інтересам України, за матеріалами СБУ вказаній особі було заборонено в'їзд на територію нашої держави”, - зазначила СБУ.

Фото - СБУ

Liked the article?
Help us be even more cool!