ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російській танцівниці заборонили в'їзд в Україну через незаконне відвідування Криму

12.02.2021, 16:47
Фото - скріншот з відео Держприкордонслужби
Фото - скріншот з відео Держприкордонслужби

Державна прикордонна служба України заборонила російській танцівниці в’їзд в Україну терміном 3 роки через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Громадянку Російської Федерації прикордонники виявили 12 лютого в аеропорту “Бориспіль”. Під час контролю прикордонники з’ясували, що на півострові жінка перебувала кілька років тому. Увагу на неї звернули, оскільки відносно жінки була попередня інформація від інших правоохоронних органів щодо можливої незаконної подорожі в Крим.

У ході встановлення всіх обставин стало відомо, що росіянка 1967 року народження потрапила в Сімферополь літаком з Москви влітку 2018 року. В окупованому Росією Криму вона брала участь в гала-концерті, є танцівницею та хореографом.

Через порушення прикордонники заборонили їй в’їзд в Україну терміном 3 роки.

Як повідомляв ІМІ, 4 лютого Державна прикордонна служба заборонила на три роки в’їзд до України російській акторці з серіалу “Непотопляемая” через незаконне відвідування тимчасово окупованої АР Крим.

31 січня співробітники Державної прикордонної служби заборонили солісту білоруського гурту “Песняры” в’їзд до України через незаконне відвідування Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!