ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські пропагандисти виклали "інтерв’ю" з журналістом Олександром Гуньком, якого тримали в полоні

14.04.2022, 10:23
Фото – скриншот з відео
Фото – скриншот з відео

Російські пропагандисти опублікували “інтерв’ю” з редактором інтернет-видання "Нова Каховка сіті" Олександром Гуньком, якого викрадали та тримали в полоні. 

Відео опублікував один з пропагандистських телеграм каналів.

Те, що відбувається на відео, пропагандисти назвали "профілактичною бесідою". Під час "інтерв’ю" журналіст каже, що "перебував в омані через українську пропаганду", але тепер "готовий писати правду – співпрацювати з військово-цивільною адміністрацією та публікувати об'єктивну інформацію про відновлення мирного життя на Херсонщині".

Все сказане Гуньком піддав сумніву каховський журналіст Олег Батурин.

"Російські окупанти примусили головного редактора сайту "Нова Каховка Сіті" Олександра Гунька взяти участь у зйомках постановочного відеосюжету для російських пропагандистських помийок. У цьому відео він стверджує, що "тепер готовий писати правду і співпрацювати з т. зв. військовою адміністрацією". Вперше в житті чую, як Олександр Гунько говорить абсолютно неприродною для нього мовою. Бачу сліди від побоїв, які дбайливо заховані режисерами цього відео. Уявляю, що йому довелося пережити під час полону", – написав у фейсбуку журналіст, який сам був у полоні росіян.

Нагадаємо, 3 квітня російські окупанти викрали і вивезли в невідомому напрямку місцевого журналіста та письменника, редактора інтернет-видання "Нова Каховка сіті" Олександра Гунька. Відпустили його росіяни 6 квітня. 

Нова Каховка перебуває під тимчасовою російською окупацією.

Liked the article?
Help us be even more cool!