ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські пропагандисти почали звільнятися з кремлівських телеканалів

16.03.2022, 09:00
Фото – ТАСС / Сергей Савостьянов
Фото – ТАСС / Сергей Савостьянов

З російських пропагандистських телеканалів після вторгнення росії в Україну звільнилася низка відомих журналістів, повідомляє Медуза.

Так, ведуча НТВ Лілія Гільдєєва, яка працювала на телеканалі з 2006 року, спочатку виїхала з Росії, а потім написала заяву про звільнення. На НТВ підтвердили її звільнення. 

Також із НТВ звільнився кореспондент Вадим Глускер, який працював там з 1993 року. Він підтвердив журналісту Олексію Венедиктову, що не працює на НТВ з 2 березня. 

З Першого каналу звільнилася спеціальна кореспондентка Жанна Агалакова, яка працювала на телеканалі з 1999 року. Останніми роками Агалакова працювала в Нью-Йорку та Парижі.

Журналіст Роман Супер також повідомив, що, за словами його знайомого співробітника ВДТРК (Росія-1, Росія-24), із цієї державної телерадіокомпанії масово звільняються співробітники. Він розповів про звільнення двох продюсерів, одного режисера щоденного ефіру (“пішов з роботи прямо під час ефіру”) та керівника “путінського відділу” Юлії Воробйової.

Як повідомляв ІМІ, 14 березня редакторка російського пропагандистського Першого каналу Марина Овсяннікова під час ефіру з'явилася за спиною ведучої з антивоєнним плакатом “Зупиніть війну. Не вірте пропаганді, тут вам брешуть”.

Liked the article?
Help us be even more cool!