ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російська пропагандистка зламала руку в ефірі про окупацію Криму (відео)

30.03.2021, 13:17
Фото – скріншот з відео Tелевізор
Фото – скріншот з відео Tелевізор

Ведуча російського пропагандистського Першого каналу Катерина Стриженова впала та зламала руку під час прямого ефіру ток-шоу “Время покажет”, повідомляє Ліга.

Інцидент стався 29 березня під час обговорення нещодавньої заяви міністра з питань тимчасово окупованих територій України Олексія Резнікова про те, що громадян Росії, яких завезли до окупованого Криму, виженуть, коли півострів повернеться під контроль України. Також обговорювали тему Голодомору.

Як розповів "Газеті.ру" співведучий Стриженової Руслан Осташко, в студії була напружена атмосфера. Падіння колежанки він пояснив тим, що “вона часто дуже близько до серця все сприймає, мабуть так сталось і цього разу: вона задумалась, оступилась і впала”. Зараз Стриженова перебуває в лікарні.

“Рівень емоцій був високий, наприкінці блоку деякі експерти стали говорити про те, що нам, Росії, треба просити вибачення за свої гріхи перед іншими народами й країнами та покаятися”, – пояснив Осташко.

Перед падінням ведуча сказала: “Ви нам запропонували покаятися, розділити ці поняття і те, що від голоду страждали тільки на Україні. Ми бачимо, як ви це робите. Така політика. За що ще ми повинні покаятися – після реклами”. Після оголошення на перерви на рекламу вона зробила крок назад, але оступилася та впала.

Катерину Стриженову за порушення державного кордону України під час в’їзду на територію окупованого Росією Криму в серпні 2017 року разом з чоловіком внесено до бази “Миротворець”, повідомляє Прямий.

Liked the article?
Help us be even more cool!