ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російська медійниця Латиніна обізвала Ткача "тролем" та звинуватила в харасменті бізнесмена Фрідмана

Російська медійниця, оглядачка російської “Нової газети” Юлія Латиніна в соцмережі “Х” звинуватила українського журналіста Михайла Ткача в харасменті російського бізнесмена Михайла Фрідмана. Михайло Ткач у своїй реакції на дописи Латиніної обурився тим, що росіяни “вважають, що мають право розповідати українцям, як їм поводитись у боротьбі за існування”. 

Латиніна відреагувала на відео, на якому Ткач підходить до Фрідмана в Лондоні й розпитує того про його позицію щодо війни Росії проти України. Ткач наголошує на важливості цього, адже Фрідман наполягає на знятті з нього санкцій. Фрідман сказав, що інтерв'ю не дає.

“Який хоробрий хлопець! Справжній воїн на передньому краї, не те що десь під Роботиним. Прямо в Лондоні безстрашно харасить Фрідмана, який народився у Львові. Нагадує мені радянських пропагандонів, які безстрашно прямо в лігві лева викривали жахи світу чистогану”, – написала Латиніна.

Головна редакторка УП Севгіль Мусаєва в коментарях під дописом Латиніної зазначила, що тій краще “мовчати взагалі”. “Не вам вирішувати, кому з українців бути під Роботиним. Людожери чортові. Михайло поставив на фронт понад 50 машин. Тому стуліть пельку, захищаючи Фрідмана. Просто стуліть пельку”, – написала Севгіль.

Відреагувала на допис Латиніної й інтернет-спільнота “ІнфоВійська України”. Там звернули увагу на те, що росіянці важливіший Фрідман, ніж життя українців, яких росіяни вбивають під Роботиним. “Тому в неї претензії не до росіян, які вбивають українців під Роботиним, а до “малороса, який наважився ставити питання великоросу”, – зазначили в інтернет-спільноті.

В іншому дописі Латиніна назвала Ткача тролем, який боїться йти на фронт “і тому вдає, що в Лондоні до Варламова додовбатися важливіше, ніж розбити Путіна на фронті”. 

Варламов ухилився від відповіді, чи вважає він президента РФ Володимира Путіна воєнним злочинцем, і зазначив, що “не хоче робити контент” Ткачу. До цього допису головна редакторка УП Севгіль Мусаєва написала питання до Латиніної: “А ви чому не на Красній площі з плакатом “Путін – воєнний злочинець?” 

Російський політик, який нині живе в Україні, Ілля Пономарьов у коментарях зазначив, робота українських журналістів правильна і добре показує, хто є хто.

Український військовий та юрист Масі Найєм у коментарях зазначив, що як військовий поважає вчинок Михайла Ткача. “У нас в Україні всі чудово розуміють, хто цим має займатися. Він краще за мене виконує свою роботу. А я краще за нього воюю”, – написав Найєм.

Журналіст Михайло Ткач на своїй Facebook-сторінці також відреагував на дописи Латиніної і зазначив, що росіяни, які виїхали з РФ, “сидять і чекають, коли Путіна переможемо ми, а вони зможуть повернутися до Москви розповідати, як було складно без Червоної площі за вікном”. “І найбільший цинізм у цьому всьому. Вони вважають, що мають право розповідати – як нам у цій боротьбі за існування поводитись”, – наголосив журналіст.

Liked the article?
Help us be even more cool!