ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роботу прес-центру АТО у Краматорську координуватиме Олександр Бригинець

29.04.2015, 12:01

Роботу підрозділу прес-центру АТО в Донецькій обласній цивільно-військовій адміністрації у місті Краматорську (Донецька оласть) координуватиме радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець. Про це повідомляється на сайті Міністерство інформаційної політики.

Як зазначили в міністерстві, Бригінець також займається питанням відновлення мовлення на окупованих та прилеглих територіях АТО.

“Реалізовано черговий проект в напрямку забезпечення доступу кожного громадянина України до різних джерел інформації. Прес-центр  надаватиме всебічну  підтримку журналістам усіх ЗМІ акредитованих в зоні АТО", - зазначив Олександр Бригинець.

Розпочав роботу прес-центр АТО у Краматорську 27 квітня. Офіцери прес-центру оформлюватимуть журналістам прес-карти для роботи в зоні АТО та сприятимуть організації прес-турів і брифінгів для представників ЗМІ.

Адреса підрозділу прес-центру штабу Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей в Донецькій обласній цивільно-військовій адміністрації:

м. Краматорськ, вул. Двірцева, 37.

Контактний телефон: тел. 098-671-30-40, е-mail: [email protected].

Як повідомляв ІМІ, Міністерство оборони України спільно з Міністерством інформаційної політики України розпочали конкурс на участь у експерименті «Embedded journalists»  – закріплення журналіста за військовою частиною в зоні АТО.

Liked the article?
Help us be even more cool!