ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

РНБО звинуватила "Кореспондент" у провокації

14.11.2016, 12:07

Рада національної безпеки і оборони України спростувала поширену проросійськими ЗМІ інформацію про створення штабу з реагування на акції протесту. Про це йдеться в заяві РНБО, оприлюдненій на сайті Ради.

В РНБО звинувачують проросійські ЗМІ у тому що вони, “відповідно до поставлених їхніми кураторами завдань, намагаються нагнітати ситуацію в Україні з метою її дестабілізації”.

“Зокрема, сайт “Кореспондент”, що належить кримінальному олігарху Курченку, який втік до Москви, поширив інформацію щодо створення в Раді національної безпеки і оборони України якогось міфічного штабу, та перелічив набір традиційних заходів, які здійснювали спільники та господарі Курченка три роки тому.”, - заявили в РНБО.

Крім того, в РНБО зазначили, що не створювалось жодних “штабів”, а всі силові структури в Україні працюють у штатному режимі, відповідно до наданих їм Конституцією та законами повноважень.

На сайті “Кореспондент” 13 листопада вийшла ексклюзивна новина “Влада створила штаб боротьби з “третім майданом”. В ній видання з посиланням на свої джерела повідомляло, що “силові відомства України готуються до ймовірних акцій протесту у країні. На базі РНБО створено штаб для реагування на сплеск мітингової активності”.

Фото - скріншот з сайту "Кореспондент"

Liked the article?
Help us be even more cool!