ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

РНБО засекретила доступ до "стратегії повернення Криму"

11.11.2015, 11:07

Анонсований Президентом України документ “Стратегія повернення Криму” належить до категорії інформації з обмеженим доступом відповідно до частини другої статті 6 Закону України “Про доступ до публічної інформації”. Про це повідомили Крим.Реалії в апараті Ради національної безпеки та оборони України у відповідь на запит видання.

“На ваш запит від 03.11.2015 щодо стратегії повернення анексованого Росією Криму під контроль України повідомляємо. Запитувана вами інформація належить до категорії інформації з обмеженим доступом відповідно до частини другої статті 6 Закону України “Про доступ до публічної інформації”, – повідомила заступник керівника управління забезпечення доступу до публічної інформації РНБО Вікторія Москаленко.

Як нагадує видання, 5 червня у Києві під час прес-конференції Президент України Петро Порошенко пообіцяв найближчим часом презентувати стратегію повернення анексованого Росією Криму під контроль України. “Сьогодні стратегія готова і передана в РНБО, незабаром вона буде презентована”, – сказав тоді Порошенко.

Крим і Севастополь анексовані Росією 20 лютого 2014 року. Верховна Рада України офіційно оголосила цю дату початком тимчасової окупації півострова.

16 березня 2014 року на території Криму і міста Севастополя пройшов так званий “референдум про статус півострова”, за результатами якого Росія включила Крим до свого складу. Україна і Захід не визнали це голосування і вважають, що Росія Крим анексувала.

21 березня 2014 року президент Росії Володимир Путін підписав закон про “приєднання Криму і Севастополя до Росії на правах суб'єктів федерації”.

Liked the article?
Help us be even more cool!